סלט מבושל גבעולי מנגולד וכרישה של ורד
סלט מבושל גבעולי מנגולד וכרישה של ורד
רכיבים:
3 צרורות מנגולד:
רק הגבעולים. לנקות היטב מהחוטים,לחתוך בינוני ולשים בצד.
(את העלים ניתן להוסיף , אבל מומלץ רק מצרור 1 אם רוצים.... ומהשאר להכין משהו טעים אחר)
2 כרישות. החלק הלבן. חתוך דק .
7 שיני שום כתושות.
מיץ מלימון אחד.
מלח (לא חובה)
כף שמן זית( לא חובה. אני בישלתי עם מעט מים)
פלפל שחור.
כפית פפריקה מתוקה.
חצי כפית פפריקה מעושנת.
חצי כפית פפריקה חריפה.
חצי כוס מים.
אופן ההכנה:
בסיר גדול ,על להבה בינונית,להשחים ממש מעט את הכרישה והשום.
להוסיף את המנגולד.
לערבב.
להוסיף את שאר המרכיבים.
לבשל על אש קטנה כשעה -שעה וחצי ,לבחוש מדי פעם.
לטעום ולתקן תיבול.
להגיש קר (הכי טעים לדעתי)
כיצד נתייחס?
ניתן לשלב חופשי בגדר ההגיון בארוחה
